Private Label

 

Oavsett om ni söker producent för vatten, läsk, funktionella drycker eller ekologiska drycker så kan vi erbjuda en högkvalitativ produkt. Ett flertal ledande dryckesföretag har lagt sin produktion till Guttsta Källa eller någon av våra två andra fabriker i Finland. Guttsta producerar även ett flertal produkter till den Svenska dagligvaruhandeln som säljs under deras egna varumärken.

Snabb lansering
Vår ambition är att ge marknaden bästa service med kortaste möjliga ledtider.

Hög flexibilitet
Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och behov. Vi kan med kort varsel ställa om produktionen för att t ex komplettera med nya  varor vid en lansering om efterfrågan  är högre än uppskattad. Minsta order volym på en prov batch är 10 800 st 0,5L flaskor.

Full service
Om ni har en idé kan vi hjälpa er att förverkliga den. Vårt eget laboratorium tar varje år fram flertalet nya produkter åt kedjorna i dagligvaruhandeln och större PL kunder.


Modern teknik och hög grad av automation
Stora investeringar har gjorts de senaste åren i en modern maskinpark för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv produktion.

  • Egen tillverkning av PET flaskor
  • Plastetiketter i både självhäftande och wrap-around utförande. Transparenta eller solida plastetiketter med högsta upplösning.
  • Automatiserad produktion med robotar för ökar effektivitet och produktsäkerhet
  • För att möta efterfrågan på nya hälsosammare produkter utan tillsatser och konserveringsmedel erbjuder vi även pastörisering

Kostnadseffektivitet
Samtliga inköp av råvaror och material sker centralt för hela koncernen vilket ger låga inköpspriser som i sin tur ger lägre priser på produkterna.Guttsta Källa är certifierat enligt ISO 22000. Dessutom arbetar vi enligt HACCP arbetsmetod.

Geografiskt läge
Med fabrik och lager i Kolsva utanför Västerås har vi ett bra centralt läge i Sverige för låga fraktkostnader.

Förpackningar:
Ett flertal olika standard PET flaskor erbjuds i storlekar 0,33L, 0,5L, 1,4L, 1,5L samt 2,0L. Utöver PET tappar vi även på aluminiumburk,
standard 0,33L samt sleak 0,33L. Packning sker med eller utan tråg i ett flertal olika variationer.

För mer information kontakta försäljningschef Kaisa Liedes, tel +35 844 77 11 239