Våra drycker

Vi har ett stort produktutbud av läsk, must samt stilla och kolsyrat mineralvatten i flera olika smaker. Vid tillverkning av dryckerna används råvaror och ingredienser av högsta kvalitet.


Farmor Hildas läsk

Guttsta Källa har ett stort utbud av läsk som passar alla åldrar och tillfällen. Farmor Hildas antal unika recept är tillverkad av friskt vatten från källan! Farmor Hildas läskedrycker: Det självklara valet för familjen – både till vardag och fest

Se våra drycker i denna kategori.

Guttsta Källa Mineralvatten

Guttsta Källa mineralvatten har den rena naturens unika friskhet! Man kan dricka det när som helst, var som helst! Visste du att Guttsta källa är en av de få källor i landet som är godkända av Livsmedelsverket för tappning av naturligt mineralvatten.

Se våra drycker i denna kategori.

Klassisk läsk

Vi arbetar med klassiska varumärken som Trocadero och Cuba Cola. Vi har även klassisk smak i Farmor Hildas sortiment: Hawaii, Gammeldags Kola och Trocadero light.

Se våra drycker i denna kategori.

Must

Vår Julmust har traditionell historia! Farmor Hildas originalrecept kommer från 1912. Övriga muster: Julmust, Påskmust och Farmor Hildas Gammeldags Must.

Se våra drycker i denna kategori.

Spring Aqua Premium

Källvattnet i Spring Aqua Premium kommer från Multila källan i norra Finland och har utsetts till världens bästa källvatten av UNESCO. Dess friska och neutrala smak i kombination med en låg mineralhalt gör vattnet till ett utmärkt komplement till mat och vin.

Se våra drycker i denna kategori.

Spring Feel-Good

Succén från Finland lanseras nu även i Sverige. Spring Feel-Good serie presenterar en ny kategori med funktionell sockerreducerad lågkaloridryck med goda naturliga smaker. Sötad med fruktsocker och endast 3-4g per 100ml. Drycken är berikad med vitaminer och mineraler samt kollagen som gör drycken unik på marknaden.

Se våra drycker i denna kategori.